Breaking News

Mika Wrap top dari @khaireen.and.rara


Wanita yang bijak bergaya sentiasa berpakaian mengikut trend semasa,apa yang orang lain pakai,kita pun teringin juga nak pakai kan..pakaian yang trend sekarang ni adalah kimono.ala-ala pakaian jepun katakan๐Ÿ˜Š

Tapi susah kan nak cari blaus kimono yang sesuai,cantik dan up to date sekarang ni terutama buat ibu-ibu yang teringin nak bergaya seperti anak dara tapi susah nak cari baju yang bf friendly *susahnya,susahnya*sambil garu kepala.

Kini tak perlu risau dengan adanya mika wrap top dari instagram @khaireen.and.rara ,sangat cantik ,dengan material viscose crepe.harga pun mampu milik tau .haa betul tak tipu okay.





Jom kita cek apa kelebihan mika wrap top ni✋
๐Ÿ’ Breast feeding friendly
๐Ÿ’ Latest trend & up to date
๐Ÿ’Six choices of colours
- ash brown, maroon, yellow, emerald green, off white & black
๐Ÿ’Easy to mix & match with your fav skirts or pants
๐Ÿ’High quality material with affordable price - viscose crepe
๐Ÿ’Exclusive design - we create our own design..

Saya pun berpeluang menggayakan blaus dari mika wrap top ni,kain tak panas,tak jarang.selesa,dan tak mengikut cutting badan ok sesuai sangat untuk muslimah.

Boleh pakai pergi office,pergi jalan-jalan ataupun dating dengan si dia๐Ÿ˜†
Mana nak dapat ni ekh??

Ala klik je instagram ni tau@khaireen.and.rara
Nak tengok baju yang cantik dan berkualiti pun ada juga.

Macamna nak order๐Ÿ™‡
Caranya senang je
WhatsApp no: +601115792276

nak order lettu...๐Ÿ˜



Read more ...

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500





Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

Read more ...

Pengalaman pertama shopping di Zalora

Hai semua

lamanya tak update blog ni,minta maaf banyak sebab sibuk siapkan order dan tak sempat update senarai peserta giveaway .Semestinya semua dah tahu Zalora.my merupakan laman web online yang terbesar di Malaysia dan mesti ramai dah pernah shoppping di zalora kan?
.
ok kali ni kita bercerita mengenai pengalaman pertama shopping di zalora.my.Sebelum ni saya tak pernah shopping di laman web zalora.my ni tapi disebabkan saya mendapat baucar RM100 dari zalora.my maka sempatlah singgah kejap untuk cuci mata habiskan baucar gituuu...free katakannn.

Berdasarkan review dari pihak lain mengatakan bahawa perkhidmatan zalora ni agak kurang bagus,kiranya indah khabar dari rupa. saya pun takut nak beli  tapi bila saya rasai pengalaman pertama membeli -belah di zalora ni ternyata laman web ni boleh dipercayai dan sentiasa meningkatkan mutu perkhidmatan mereka

Bila dah dapat baucar,saya pun dah mula start survey ,bermula dari baju sampai beg ,jam dll.Tak berkedip mata tengok.akhirnya dah sampai pula ke bahagian payment tiba-tiba kena bayar untuk sesetengah item.Eh macam mana ni?dah mula panik.....

Saya pun mula menghantar emel kepada pihak zalora mengatakan masalah mengenai baucar yang telah diberi.Pihak zalora menerangkan bahawa baucar tersebut.....

1. Baucar tidak boleh digunakan pada item berdiskaun
2.Baucar tidak boleh digunakan pada jenama yang tertentu
3.Baucar tidak boleh dipakai dengan item seller selain dinyatakan
4,Baucar adalah satu penggunaaan masa saja melainkan jika dinyatakan


Beg je tak sempat snap sebab dah guna pun ๐Ÿ˜„

Akhirnya zalora memberi baucar baru dan apa lagi shopping la kan hehe.Barang pun selamat sampai ke tangan saya,setakat ni saya berpuas hati dengan perkhidmatan dari zalora.my
Terima kasih zalora!!posted from Bloggeroid
Read more ...

Trend baju raya 2016

Masih lagi tercari-cari baju kurung yang gojes tapi ringkas??haa jom cuba tengok baju kurung zulfa ni,memang cantik sangat dan selesa digayakan kemana saja,corak floral yang menarik
dan boleh digunakan oleh ibu yang menyusu jugak tu,mana nak dapat??

Dengan Harga Pengenalan...
anytime ja boleh jadi harga Normal

Baju Kurung Lycra - ZULFA

Material: High Quality Korean Lycra
sejuk
High Quality
Loose dibadan

Loose cuff - Easily stretch for wudhu
(Suitable for Nursing)
Breastfeeding Access - Round neck with hidden zip


Size : XS - 3XL


harga Pengenalan : RM 97.00
HARGA NORMAL : RM 129.00
POSTAGE RM 8 SEM RM 12 SS
Harga PROMOSI SAH SAMPAI 10/4/2016




















Ala berminat dah ke??boleh whatsapp saya terus ya๐Ÿ˜ emel saya dulu damisya.maya@yahoo.com nanti saya bagi no whatsapp okay๐Ÿ˜†

posted from Bloggeroid

Read more ...
Designed By Izzasakura