Breaking News

Review dnars skincare

Hai
Semalam saya ada publish entri mengenai Jangan Guna dnars skincare,kali ni pula kita tengok satu-satu kelebihan dnars skincare ni
,

* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
* Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
* Mengecilkan pori-pori
* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
* Memutihkan & mencerahkan warna kulit
* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
* Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
* Menghilangkan parut di wajah
* Menghilangkan kedutan
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Menyerikan kulit yang kusam

* 100% recommended

Banyak kan kelebihan skincare dnars ni,Dnars skincare seperti gambar di atas adalah trial set/pek percubaan,berharga rm59.90,biasanya seller akan bagi harga dalam RM50,Jadi jimat dan berpatutan untuk pelajar,
Dnars didatangkan dalam dua set iaitu set sensitif dan set normal,saya memilih set normal+toner treatment +krim kuning.atas saranan ejen dnars,

Dalam trial set normal ni ada 4 skincare asas,satu sabun susu beras,dan sabun collagen,krim malam,krim siang.

Krim siang dan krim malam ni memang tahan lama sehingga 1 bulan-2 bulan,sebab krimnya tak berminyak,texture sangat pekat seperti temulawak,dan sabun susu beras tu bukan diambil dari indon ye,sabun ni dikilangkan oleh syarikat dnars sendiri.

Kalau nak order boleh whatsapp no ni ye 0172444412(Ejen dnars nur alya)

Haa nak tengok testimoni saya ?
tadaa...
bawah sebelum guna dnars,atas selepasguna dnars,nampak beza kan.
Sesiapapun tidak dibenarkan megambil gambar ini sebagai testimoni,

2 comments:

Syira Lokman said...

canntikk dah diaaa

Unknown said...

wah..berkesan nie..kena cuba lah..

Designed By Izzasakura