Breaking News

Tempahan illustrasi

Illustrasi atau dengan kata lainnya kartun.,yes kartun,saya membuka tempahan illustrasi dan inilah kali pertama saya mendapat tempahan dari seorang yang bukan blogger untuk melukis dua pasangan doodle yang comel.

Gegirl memakai baju kurung manakala boboynya memakai baju askar,manis dan comel je rasanya,
dan hasillnya,setelah lama berbincang sana sini sinun,ubah tang itu ini,Lukis corak baju bagai fuhh dah ambil masa dalam 4 hari tu.


Akhirnya..

doodle,lukis,tutorial melukis,photoshop
Sweet kan?

Haa harganya cuma rm50 je untuk mendapat illustrasi couple seperti ni,
kenapa saya bagi harga murah?sebabnya saya tahu saya bukanlah pakar melukis seperti cik dil,janji customer puas hati dan saya pun puas hati,

Harganya sebenar melebihi rm50 sebab bukan senang untuk melukis pattern baju seperti ni,jadi sapa nak order,boleh lah pm di fb yuks..

4 comments:

Asma' Sah said...

Cantikk ... cantik .. keep it up .. :)

Unknown said...

waaa, cantik lah macam pakar jer. Heeee. ^_^

Mizz Pena said...

cantik

khairulsyarafi said...

wah!! sweett!!

Designed By Izzasakura