Breaking News

Nuffnang Penipu!


Ehem ...ehem terkejut tengok tajuk entri kali ni .. nuffnang penipu ?kenapa nuffnang ni penipu erk?

Kenapa saya kata nuffnang penipu sebab tiap-tiap hari saya tak jenguk blog,update blog ala seminggu sekali je,takpun sebulan dua kali,sila tiru macam saya hehe,jenguk website nuffnang tiba-tiba dapat cpuv 5 sekali duk menari-nari tarian chacha kat blog ni memang penipu betul nuffnang ni.Alahai rasa nak nangis je tengok.Akaun earning pun dah mula bertambah tambah macam cendawan selepas hujan

Setakat ni saya berpuas hati dengan nuffnang,ya mula-mula berblog saya tiap-tiap hari duk tengok earning nuffnang ni,bila la nak bertmbah tengok2 sama camtu je earning .

Kini walaupun blog izza sakura ni baru merangkak kehadapan eceh konon je hehe,tak lama lagi baru nak berjalan berdiri nuffnang tetap setia memberikan semangat kepada saya untuk terus berblog dan bercoleteh di dunia maya ni.

Kepada blogger baru mungkin ini panduan untuk anda yang ingin menjana pendapatan dari berblog,mula-mula berblog orang takkan nampak kelebihan kita,tapi nuffnang sentiasa nampak apa kelebihan blog kita ni walaupun pengikut blog anda hanyalah 10 orang saja,yang penting jangan duakan atau tigakan nuffnang ya,nanti nuffnang minta cerai talak 10 kan susah tu mana la nak cari orang yang baik macam nuffnang ni

Membebel je ok bye

17 comments:

Amanda Suria said...

Terkejut...ingat apa hal la td kan....akak pun dpt jugak....

Normi Nieza said...

tahniah yer..:)

nor nazliana said...

rezeki bertingkat tingkat

Mar Mansor said...

sebab banyak tips dan info yg orang gugel di blog izza ni..sebab tu trafik tinggi..tul tak..

permatabiru said...

ala..sedih la xdapat cam gini pun..

Hafiz Hafizol said...

Rugilah pengiklan x beriklan di blog hebat macam nie... hahaha... tahniah... tumpang gembira... =P

Syaza Raihanah said...

Terkejut bila baca tajuk! Hehe.

Mila Hilas said...

rasanya nuff tgh baik hati sbb rmi yg dpt smpi 4,5 cpuv.klo x bukan main pyh nk dpt

izzeyda said...

tak semestinya tak update blog tak dapat cpuv.. asalkan masih ada yang berkunjung, selagi tu laa kita boleh dapat cpuv.. sama la macam blog lagi satu, dah lama terabai, tapi cpuv tetap ada..

Diana Rashid said...

wah..bagu2..tahniah ye..:)

Diana Rashid said...

wah..bagu2..tahniah ye..:)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Terkejut zumal baca tajuk tu... Tahniah yer ^_^

Senandung Hatiku said...

Syioknyaaa...bw here..

bintang hati said...

hai dear . done join giveaway & follow..

thanks sponser .. hihi

http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html

eyqa yushaiza said...

tahniah tahniah :D :D

Blog Owner said...

Tahniah Izza,

Saya antara blogger yg tlh diceraikan oleh Nuffnang.. Frust sebab bertahun berblogging tapi masih x berhasil.. Sedih.. :-(

Cikna said...

Nuffnang mmg best,dh bnyk CPUV skunk ni... hrp2 blh b'kekalan hndknye....;-)

Designed By Izzasakura