Breaking News

Edit blog Feadamaya shoppe

Hai semua,kali ni dapat jugak siapkan tempahan edit blog dari feadamaya shoppe,,beliau inginkan blog yang bercirikan  pink vintage ,,gabungan warna hitam dan merah jambu..

Untuk header saya design seperti frame lama supaya nampak lebih elegant dan mempunyai ciri vintage dan retro,,
edit blog,cantik,murah



Bahagian footer,

Simple dan ringkas,yang penting tidak mengambil masa yang lama untuk loading

Tempahan edit blog dari feadamaya ..
PRICE RM84 +30 COVER FACEBOOK 
Harga boleh dirunding ikut jenis template yang anda nak
HARGA PROMOSI SEKARANG RM54-65
WHATSAPP 0193484205 UNTUK ORDER,




6 comments:

انا نور said...

Assalammualaikum.. Pasaipa cntik sngt ni :) Sjuk mta mmndang :)

Izza Sakura said...

terima kasih awk hehe

Aqilah Azmi said...

Aduh mcm nak heeheheheehe.
Qila hv to kumpul duit ish why u r super talented hehe.
Ok noted.

Sis izza sakura ada buat tempahan hehe.
Takut lupa hikhik

mama 3farhanah said...

Cantiknya.
Suka saya tengok warna pink ni.

Izza Sakura said...

Aqilah terima kasih ya.mamafarhanah terima jgk,aqilah yup sy ad buat service design blog apa2 roger je saya hehe

Cik Anggur said...

follow blog cik anggur dan like facebook page cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

Designed By Izzasakura