Breaking News

" Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "




Indahnya sungguh di hari raya,
Ramainya orang bersuka-ria ewah...

Eh,,ternyanyi pulak maklumlah terbawa-bawa emosi dan keseronokan berhari-raya ni ..apa lagi bila laman web online www.nile.com.my  melancarkan Jualan Raya meletop untuk uollss semua yang suka online shopping gitu dengan harga yang sangat berpatutan,Memang mampu milik .


Tak bermakna kalau dah nak raya ni korang perlu berhabis duit untuk membeli handbag baru,baju baru,kasut,baru bak kata semuanya nak baru dengan harga yang sangat mahal sampai muncung cik abang tengok cik akak ni shopping tak ingat dunia..Memang tak berbaloi langsung dan sebab itulah korang perlu shopping di www.nile.com.my ni malahan www.nile.com.my menjanjikan free delivery untuk pembelian minimum RM48.wow mana nak dapat tu?

Penghantaran pun sangat cepat dan lancar .Setakat ni ramai yang tidak menghadapi masalah ketika membeli-belah di laman web nile ni.Di bawah ini saya senaraikan barang yang teringin  dimiliki daripada Jualan Raya Meletop nile ni..


 

Product: Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only






Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only




ProductKorean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



ProductWomen's Small Square Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM7.90
Date: 22/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product:  European Style 4-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only (Sold out)

Bila tengok satu-satu rasa nak beli je semuanya maklumlah harganya pun memang sangat berpatutan untuk orang yang nak jimat macam saya ni.Bila berhari raya pun senang hati sebab tak perlu membazir duit untuk mendapatkan barang-barang yang cantik dan berkualiti ni.Haruslah shopping di www.nile.com.my okay cik akak

1 comment:

sya mimie said...

asslmkm.. hi :)

gudluck ye.. moga ada rezeki kita bersama.. ^_^

JEMPUT Singah jika sudi..

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

Designed By Izzasakura