Breaking News

Full edit blog Hot Mommy

Hai semua,

Sekian lama tak update blog,banyak sangat tempahan pula kali ni,idea pun dah nak kehabisan dah ni, tapi nasib baik juga sempat menyiapkan salah satu tempahan dari customer ni,

Beliau menjual Jamu susuk dara khusus untuk wanita mahupun anak gadis juga ya,
Sekian lama duk perah idea,akhirnya berjaya jugak hasilkan template yang hot macam tuan punya blog juga .

Tadaa..
cantik,comel,tempahan,edit blog,tutorial blog
Theme:Modern Vintage
Price;RM50
Theme colour:Purple dark & yellow soft

Harap maaf tempahan sedang ditutup kes nak siapkan pending order,ada la dalam 3 blog lagi.

1 comment:

shasha yacob said...

lawa juga template nih. sekarang nak belajar edit edit blog lah hihi

Designed By Izzasakura