Breaking News

Full edit blog Atiekah

Fuhh bersawang dah blog ni,semiggu tak update,,maaf  ya semua,minggu ni memang agak sibuk \uruskan dan siapkan segala design2,nak ubah template blog sendiri pun rasa tak berkesempatan.
apaptah  lagio blogwalking.

blog,design blog,edit blog,tutorial blog

Blog akak atiekah ni sudah lama siap sebenarnya,cuma dia meminta saya agar merubah kembali design yang sedia ada kepada warna yang lebih ceria dan menyerlah.

Jadi saya gabungkan dua warna yang berbeza,warna maroon dan hijau kekuningan,,,nanti tak adala terbeliak pula mata duk tengok hehe..

Untuk lukisan pula,itu adalah hasil lukisan dari saya,tak ada pun ambik dari mana-mana ya,


Jadi saya harap akak ni berpuas hati dengan design yang tak seberapa ni,

Haa apa lagi tengok tu,

2 comments:

anis asyikin said...

waaa, cantik lah sis edit blog nie. ^_^

Izza Sakura said...

trima kasih anis

Designed By Izzasakura