Breaking News

Full edit blog Faradha

Hai semua,maaf tak update blog ni pun masih dalam proses dibaik pulih kembali,ada sesiapa ke yang unfollow dah blog ni?tak apa saya tak kisah,mungkin dia ada sebab unfollow saya,saya tidak memaksa sesiapa pun  follow saya,biarlah kita follow orang dengan seikhlas hati ,tak perlu memaksa orang ni semata-mata nak naikkan followers,

ok kali ni tempahan dari faradha untuk blog beliau,beliau inginkan warna-warna yang cantik dan ceria comel sedap mata memandang,rasa segar gitu haa,,

edit blog,design blog,murah,tempahan,cantik,comel

   Jemput follow akak ni ok http://www.faradha.com/

Harga template ni 100? 200?NO NO NO harga template ni cuma rm60 sahaja,rm60?yesss rm60 so jimat disitu,dapat template cantik sebgini harga pun murah dan dijamin puas hati,,takkan nak tengok je blog orang lain dah cantik2,blog kita serabut2 camni,huh

haa tengok apa lagi tu
so jom order,,,

3 comments:

cik didiey said...

cantik!!!!!

SSurianah Yana said...

Salam Ceria, .mood blogwalking dan follow blog rkan yg blum sya follow :) slm knl Cik Maz :)

http://ssurianahyana.blogspot.com/

follower ke-920 kat sini ^_^

Montana said...

saja singgah maii

Designed By Izzasakura