Breaking News

Mika Wrap top dari @khaireen.and.rara


Wanita yang bijak bergaya sentiasa berpakaian mengikut trend semasa,apa yang orang lain pakai,kita pun teringin juga nak pakai kan..pakaian yang trend sekarang ni adalah kimono.ala-ala pakaian jepun katakan😊

Tapi susah kan nak cari blaus kimono yang sesuai,cantik dan up to date sekarang ni terutama buat ibu-ibu yang teringin nak bergaya seperti anak dara tapi susah nak cari baju yang bf friendly *susahnya,susahnya*sambil garu kepala.

Kini tak perlu risau dengan adanya mika wrap top dari instagram @khaireen.and.rara ,sangat cantik ,dengan material viscose crepe.harga pun mampu milik tau .haa betul tak tipu okay.





Jom kita cek apa kelebihan mika wrap top ni✋
💐 Breast feeding friendly
💐 Latest trend & up to date
💐Six choices of colours
- ash brown, maroon, yellow, emerald green, off white & black
💐Easy to mix & match with your fav skirts or pants
💐High quality material with affordable price - viscose crepe
💐Exclusive design - we create our own design..

Saya pun berpeluang menggayakan blaus dari mika wrap top ni,kain tak panas,tak jarang.selesa,dan tak mengikut cutting badan ok sesuai sangat untuk muslimah.

Boleh pakai pergi office,pergi jalan-jalan ataupun dating dengan si dia😆
Mana nak dapat ni ekh??

Ala klik je instagram ni tau@khaireen.and.rara
Nak tengok baju yang cantik dan berkualiti pun ada juga.

Macamna nak order🙇
Caranya senang je
WhatsApp no: +601115792276

nak order lettu...😁



No comments:

Designed By Izzasakura