Breaking News

Pengalaman pertama shopping di Zalora

Hai semua

lamanya tak update blog ni,minta maaf banyak sebab sibuk siapkan order dan tak sempat update senarai peserta giveaway .Semestinya semua dah tahu Zalora.my merupakan laman web online yang terbesar di Malaysia dan mesti ramai dah pernah shoppping di zalora kan?
.
ok kali ni kita bercerita mengenai pengalaman pertama shopping di zalora.my.Sebelum ni saya tak pernah shopping di laman web zalora.my ni tapi disebabkan saya mendapat baucar RM100 dari zalora.my maka sempatlah singgah kejap untuk cuci mata habiskan baucar gituuu...free katakannn.

Berdasarkan review dari pihak lain mengatakan bahawa perkhidmatan zalora ni agak kurang bagus,kiranya indah khabar dari rupa. saya pun takut nak beli  tapi bila saya rasai pengalaman pertama membeli -belah di zalora ni ternyata laman web ni boleh dipercayai dan sentiasa meningkatkan mutu perkhidmatan mereka

Bila dah dapat baucar,saya pun dah mula start survey ,bermula dari baju sampai beg ,jam dll.Tak berkedip mata tengok.akhirnya dah sampai pula ke bahagian payment tiba-tiba kena bayar untuk sesetengah item.Eh macam mana ni?dah mula panik.....

Saya pun mula menghantar emel kepada pihak zalora mengatakan masalah mengenai baucar yang telah diberi.Pihak zalora menerangkan bahawa baucar tersebut.....

1. Baucar tidak boleh digunakan pada item berdiskaun
2.Baucar tidak boleh digunakan pada jenama yang tertentu
3.Baucar tidak boleh dipakai dengan item seller selain dinyatakan
4,Baucar adalah satu penggunaaan masa saja melainkan jika dinyatakan


Beg je tak sempat snap sebab dah guna pun 😄

Akhirnya zalora memberi baucar baru dan apa lagi shopping la kan hehe.Barang pun selamat sampai ke tangan saya,setakat ni saya berpuas hati dengan perkhidmatan dari zalora.my
Terima kasih zalora!!posted from Bloggeroid

3 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah...lepas ni boleh shopping lg..yeyyy..

Izza Sakura said...

@PeRdU cINtayey betul tu hehe

yaya cendana said...

salam...done follow blog ni :) nice entry bila klik sini... ^_^

sambil2 tu jom jenguk & join contest dari yaya ni..

Contest : 'Jemputan ke Majlis Pertunangan Yaya dan Anis'

http://www.yayacendana.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

tq ^_^

Designed By Izzasakura