Breaking News

Review Vitamin c shaklee

[jerawat,vitamin c shaklee]
Hai semua

Kali ni saya nak review mengenai vitamin c Shaklee ataupun lebih dikenali sebagai vitamin sustained release plus dari Shaklee.

Ada yang pernah baca entri saya sebelum ni.Saya memang selalu sangat tukar krim penjagaan wajah,keluar je testimoni produk-produk baru semuanya saya nak cuba untuk merawat masalah kulit saya ni tapi hakikatnya kesannya sekejap saja kemudian kulit kembali berjerawat .Sedih kan??😐

Tapi selepas mencuba Vitamin C Shaklee kulit kelihatan berbeza tau bukan bertukar rupa ,makin berseri-seri,jerawat ruam kecil semakin berkurang hari demi hari.Bibir kelihatan lembab sentiasa.

Seronok sangat sebab dulu di wajah saya terdapat kawasan ruam yang sukar untuk hilang sebelum ni.Puncanya mungkin juga disebabkan stress sebab itulah vitamin c mudah musnah dari badan jadi jom kita elakkan dari stress dan amalkan vitamin untuk gaya hidup lebih sihat.


180 biji sehari memang tahan sehingga 6 bulan.Berbaloi sangat dengan kesannya.Selain itu ,bila ada jerawat batu tumbuh je dengan pantas saya letakkan masker vitamin c ni di kawasan jerawat.Hasilnya jerawat kembali kecut dalam masa 2 hari saja.

Anda nak tahu tak kelebihan vitamin c shaklee ni?
Jom baca info dulu
•Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan.
•Mengurangkan simptom deman.
•Mengatasi masalah jerawat degil.
•Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi.
•Membantu kulit sensitif seperti eczema,resdung.
•Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh.
•Mengurangkan kesan "sunburn".
•Menjadikan kulit lebih gebu.
•Melembapkan kulit dari dalam.
•Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
•Tona kulit menjadi lebih sekata.
•Mengurangkan deman selsema.
•Melindungi badan daripada radikal bebas.
•Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
•Merendahkan tekanan darah tinggi.
•Memastikan saluran darah mengembang dengan lebih baik.
•Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak.
•Mencerahkan kulit secara semulajadi.
•Membantu kelihatan lebih muda.
•Merendahkan paras insulin.
Mengimbangi sistem dalam badan.
•Membantu penghasilan dopatime dalam saraf sistem.
•Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan.
•Menghalang terkena serangan jantung.
•Mengawal komplikasi diabetis.
•Mengawal kelemumur.
•Meningkatkan pertumbuhan rambut.
•Mengurangkan keguguran rambut.
•Menghasilkan rambut yang lebat.
•Mengelak daripada uban.

Memang banyak sangat kelebihan vitamin c shaklee ni.Bukan saja untuk kecantikan malah untuk kesihatan juga.

Berminat nak order atau pertanyaan
Maz SID
Whatsapp +60193484205
IG:mek_cun
PAGES:Vitamincantik

1 comment:

Fhatin Amelia said...

seronoknya nak gebu jugak :D
jemput join
http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

Designed By Izzasakura