Breaking News

Design blog Mamact

Dah lama tak update blog ni kan,pageview pun menurun juga,maklumlah sibuk pula banyak sangat tempahan.

Tempahan kali ni agak  mencabar sikit sebab akak ni tempah illustrasi family ,jadi saya pun menerima cabaran dari akak untuk melukis illustrasi dari anaknya yang comel sampailah ke ayahnya.huhu.memang mencabar terutama bila tang nak lukis ayahnya tu,


Hasil illustrasi
Comel kan gegirl tu hehe

Keseluruhannya

Jom follow akak ni hidupharmoni.blogspot.com

Theme:Ceria dan comel
RM55




3 comments:

Cik Kumbang said...

cantiknya dik
kreatif :)

keep it up dear :)

Anira Mustapha said...

Comel.... :)

nanakimie said...

comelnya! seronoknya buat bisnes edit blog ni,huhu...

btw izza da daftar whohaa?jom daftar skrg,best!:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/12/jom-daftar-whohaa-sekarang.html

Designed By Izzasakura