Breaking News

Gadget pilihan hati

Hai semua kali ni nak review sikit mengenai gadget yang perlu sebagai seorang blogger dan juga menyandang jawatan sebagai web designer secara part time ni tentunya memerlukan sebuah laptop yang mempunyai pelbagai fungsi yang lengkap memandangkan saya ni suka sangat install pelbagai apps dan artwork lama pun masih lagi tersimpan sehingga kini.

Kadangkala merimaskan juga bila tengok segala design berterabur sana sini,entah bila pula nak  dipadan dam dikemaskan .

Laptop pun dah rosak gara-gara kelalaian diri,tapi bernasib baik sebab dah ok semula,Jadi kali ni mencari sedikit ruang untuk mencari laptop baru yang memenuhi kehendak diri,

ASUS TRANSFORMER BOOK TRIO TX201LA-CQ003H 11.6 Inch NoteBook (Windows 8 / Android 4.2, ASUS Warranty)

Wah nampak pun dah hebatkan,transformer gitu,jadi apa kelebihan laptop ni?

It’s a Laptop. It’s a Tablet. It’s a Desktop PC.
Three of a kind. ASUS Transformer Book Trio is the world's first 3 in 1 laptop, tablet and full functional base. It brings you the best of two worlds with dual OS equipped. As tough as it is versatile, ASUS Transformer Book Trio brings any possibility to life every step of the way.


Haa gitu,banyak sangat kelebihan laptop asus ni kan,senang untuk dibawa ke mana-mana saja ,,ke hujung dunia pun boleh ni, selain itu ia dilengkapi dengan ciri-ciri android,nak install banyak mana pun boleh ni

Nak tahu lebih lanjut mengenai laptop dan segala gadget lain?sila kunjungi link ni,memang snagat bagus http://www.ipmart.com.my/

Untuk sesiapa yang menginginkan diskaun,ini adalah kod dan syarat-syaratnya,dan sila juga pilih satu  kategori gadget pilihan anda

KOD DISKAUN:498373LPM


Jangan lrpaskan peluang ni 
 Syarat
* RM 15 untuk belian minimum RM 100
* Sah sehingga 31 Mac 2014
* Penggunaan tanpa had

2 comments:

Amir Khalis said...

jom sertai GA pertama saya :)

http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/ga-pertama-oleh-amir-khalis.html

Cik Anis said...

hello ! BW sini..hehe

Designed By Izzasakura