Breaking News

Tempahan edit blog Zuraida

Hai semua lamanya tak update blog ni kan,

mungkin sibuk sikit la uruskan bisnes kecil-kecilan rasa malas nak buka laptop ni kecuali kalau nak buat kerja design,,akhirnya saip jugak

Kali ni terima order dari cik zuraida kita,dah lama berblogging cuma dia inginkan sedikit kelainan untuk blog beliau,maklumlah sedikit pun tak berusik,Warna pilihan beliau warna pink dan hijau terang sangat sweet dan nampak lebih ceria .



Akhirnya siap sudah,beliau inginkan warna yang ceria dan menyerlah ,yang penting kemas.
Doodle tu lukisan saya sendri takda ciplak-ciplak ya,,

nak tempah jugak?boleh wsap /telegram/ +60193484205 atau wechat maz282

1 comment:

Athirah Diyana said...

blog akak pun tema hijau pink. hihi! rindu lahjenguk2 sini. berbulan abaikan blog :)

Designed By Izzasakura