Breaking News

Tips:Kulit gebu dan licin seperti artis korea!!

Semua orang tahu bahawa vitamin c memang terbaikk,,,tetapi banyak kewujudan vitamin c ni sehingga kita sukar memilihnya,terutama bagi wanita yang inginkan kulit yang cerah dan gebu

Jadi kali ni saya nak perkenalkan vit c rosehip dari usa mempunyai kandungan 1000mg,

Apa kelebihan vit c rosehip ni??
Vit c rosehip bukan saja bagus untuk sistem imunisasi malah ia mebantu mencantikkan kulit dan mencegah penuaan!

Kelebihan Vitamin C 1000MG + ROSEHIPS :
Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
✔ Menaikkan seri muka
✔ Memberikan tona kulit yang sekata & cerah (seluruh badan
✔ Merawat masalah jerawat di muka & badan
✔ Merawat masalah jeragat
✔ Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
✔ Diperlukan untuk pertumbuhan & pembaikan tisu
✔ Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selsema
✔ Membantu mengurangkan gejala-gejala alergi
✔ Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
✔ Membantu system penghadaman
✔ Mencerahkan Kulit
✔Amat sesuai bagi yang mengalami masalah resdung
✔ Kesihatan jantung & supplement yang boleh dipercayai .
✔ elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
GMP Certified & Di import drp USA !


Selain itu ia juga mengandungi ekstrak flavonoids daripada tumbuh-tumbuhan dan bioflavonoids yang kaya dengan antioksida.

jadi takperlu consume kolagen lagi kalau nak kulit cerah,just maintain dengan vit c,luar dalaman sihat terjaga.

Makan sehari 1 biji ( ambil 30 minit selepas sarapan/lunch or dinner ) dalam masa 1-4 minggu 
Kesan??/
kulit makin cantik,tiada cela,jerawat dan parut semakin hilang ,tona kulit lebih sekata .

Harga murah je rm60 (30biji untuk sebulan)memang berbaloi!!!

Jom kita lihat testimoni
Tips klit 

wah terkejut makan vit c pun kulit dah macam muka korea gitu khen?/

korang tak cemburu ke kulit orang lain dah camni gebu gitu,tak perlu tukar skincare juat maintain guna vit c kulit korang akan cantik,pelajar pun boleh consume tau harga setanding dengan kesan vit c 

Berminat ? saya ada jual ye memang terbaikkk laku sangat wsap  +60193484205



3 comments:

BTS said...

korea...?? nanti kj marah.

Cikna said...

setia ngan vit c dr kecik.....;-)

aima said...

Baguih ni

Designed By Izzasakura