Breaking News

Pertama kali shopping di nile.

Salam dan hai

Mesti semua dah pernah shopping di nile.com.my laman web yang menawarkan harga yang terlajak murah dari biasa.pakaian pun cantik juga.Sebelum membeli barang di nile,dah puas juga la saya belek sana belek sini mencari review dan pengalaman mereka yang pernah shopping online di nile ni.

Akhirnya bila belek punya belek laman web nile ni berkenanlah kat Haniya kurung moden ,sangat cantik ok, puas hati bila nile memaparkan pelbagai sudut baju belakang tepi dan maklumat pun lengkap seperti saiz baju yang digayakan model berserta ukuran dan ciri-ciri kain,

Koleksi raya dari Haniya ni memang semuanya cantik,Harga?lagilah cantik berpatutan sangat,Memandangkan ada sedikit hasil duit dari bisnes online,saya pun cepat-cepat la beli.Harga pasaran untuk kurung ni RM132 kalau tak silap .Saya beli dengan harga RM79.90 SAJA tau.

Dah puas belek ,klik je make an order ,sampai dah pun depan pintu rumah

nile,pengalaman shoppping di nile,murah

nile,pengalaman shoppping di nile,murah

Haniya kurung moden printed 

Dah dapat da,cantik dan selesa,saya pilih sais s,saiz untuk baju ni sampai 2xl ya.Material chiffon full lining.puas hati.bungkusan plastik pun kemas je,

Cadangan saya untuk laman web nile mungkin boleh tambahkan lagi barangan yang menarik contoh produk kecantikan dan pelbagai keperluan lain sebab saya lihat item di sini agak kurang sikit la berbanding laman web lain.

Yang best sebab nile ni guna poslaju ok.Nak lihat lebih banyak lagi boleh rujuk sini

Boleh la bergaya raya nanti hehe.

Oh ya,  saya melakukan review secara ikhlas bukan atas permintaan pihak nile ya,







3 comments:

Athirah Diyana said...

baru nak order dgn kengkawan. ada 2 baju berkenan di hati. hihi

Izza Sakura said...

order jgn tk oder nt melepas pulak

aiman mania said...

saya dah bnyak kali dah jd pelanggan Nile time ada duit....terbaru baju..baju dia style2..murah pon murah.. ta yah susah2 g butik...

Designed By Izzasakura