Breaking News

Sinopsis drama 'Carmela'

Hai semua

Lamanya tak menaip sesuatu di blog ni,nampaknya minat berblogging semakin berkurang berkurang dan berkurang semenajak sibuk dengan bisnes baru ni,

Carmela mesti ramai yang minat dengan drama filipina ni terutama gabungan pelakon yang hensem dan  cantik Si Marian rivera .dan seorang pelakon baru Alden Richard yang menjayakan watak heroin dan hero .

Percintaan mereka ditentang habis-habisan disebabkan dendam lama keluarga mereka.Marian Rivera melakonkan watak Carmela manakala Alden sebagai Yago Fernandez .



Wanita mana yang tak tergoda kalau lihat senyuman si alden richard ni,hehe


Marian rivera yang memang cantik dan flawless gitu,

Carmela is a Filipino drama series broadcast by GMA Network starring Marian Rivera and Alden Richards. The show premiered on January 27, 2014 on the network's primetime block and worldwide via GMA Pinoy TV on January 28, 2014. The series ended on May 23, 2014 its timeslot completed 17 week run with the total of 83 episodes.

Synopsis. Carmela Fernandez (Marian Rivera) is a very beautiful woman who had gone through a lot in life, losing her father (Ricky Davao) and not keeping in touch with her mother, Amanda (Agot Isidro). With her beauty, she is judged not only by other people but also people close to her. When Carmela falls in love with Santiago "Yago" Torres (Alden Richards), who despises her mother, she is forced to make heart-wrenching decisions, while staying away from the watchful eyes of Mayor Fernando Torres (Roi Vinzon), Vice Mayor and General Ramon Corpuz (Freddie Webb) and Dante (Raymond Bagatsing).




Dah lama bersiaran di tv3,tak sabar nak tengok last episod.ok bye...

2 comments:

Zizie Zack said...

haritu tgk sekilas je citer ni.. hero hensem sgt.. kikiki

Izza Sakura said...

hehe betul tu zizie,cerita pun best sgt.byk suspen

Designed By Izzasakura