Breaking News

Tempahan brownies,kek,dan coklat di sini

Hello semua dan selamat pagi

Mulakan hari anda dengan senyuman ,

Kali ni saya nak review salah satu servis yang disediakan oleh rakan kita dan juga seorang ibu.Ibu yang sepenuh masa berada di rumah sambil menjaga anak dapat juga menambah pendapatan sampingan dengan menjual kek,brownies berserta muffin.siapa kata seorang ibu tidak boleh berjaya?

ramai ibu sekarang ni lebih suka menjaga anak di rumah malah ada juga yang menjana pendapatan lebih dari yang kita tidak sangka hanya di rumah saja.

Rabiahjojie menyediakan servis membuat kek,coklat,brownies,muffin,Klu dilihat dari kek,dan coklat yang dihasilkan rasanya dah meleleh air liur dibuatnya,nampak sedap !yummy

coklat,muffin,murah

murah,\\




murah,muffin,

Memang nampak sedap sanagat kan,buat mereka yang sukakan rasa manis dan kek yang berinti coklat tu harus harus tempah dari kak Rabiahjoie ni,macamana nak tempah??
haa anda boleh hubungi beliau di 

Nama ig: rabiajojie Nama fb: MuMmyrab rabiahjojie No wasap: 01133099466
Boleh lawat ig beliau dulu untuk melihat koleksi kek dan muffin ok


Jangan lepaskan peluang ni ya..



9 comments:

PeRdU cINta said...

alhamdulillah memanfaatkan kreativiti dan bakat yang ada..

yanie yusuf said...

Sedapnya tgk.Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

Rusmeyati Nordin said...

Sedapnya.singgah sini dan follow- Followback oke

Kisah Nenot said...

gud idea..tertarik dengan air yg dlm botol tu...menarik sgt :)

done follow u as sponsor http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

lia ummiirfan said...

memang sedap! peminat kek macam saya ni mesti nak order.. hihi..
anyway salam perkenalan dari follower #1145

tips susu banyak

sayidah napisah said...

wah lawanyaa!

Aleiya Mustaffa said...

jalan2 sambil follow :) done follow #1156

Adam Roslan said...

Nak tanya, kat mana boleh daptkan botol kosong yang cool ni?

Cik Kumbang said...

aduhai tergoda betul tengok kek tu (^_*)

____________________

Cik Kumbang reply your comment at
http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/2015/08/wedding-review-bunga-tangan-fresh-flower.html

heee TQ Maz (^_*)

Designed By Izzasakura