Breaking News

Idea dekorasi bilik tidur untuk remaja

Bilik tidur ni salah satu ruang untuk kita berehat dan mempersiapkan diri,kita pun lebih banyak menghabiskan masa di bilik tidur jadi bilik tidur yang kemas dan cantik tu memang sangat penting ye,siapa sini yang tak suka bilik tidur sentiasa kemas dan cantik??


Teringin juga nak hias bilik tidur cecantik macam ni tapi kadang-kadang apa yang kita suka tak semestinya orang lain suka kan ,ikut yang mana ada je,Perabot yang banyak pun sangat menggangu ,huhu.Idea dekorasi sebegini sebenarnya tak perlu mahal sangat pun,kita buat diy je,do it yourself,perabot lama tapi kalau dicat semula mesti nampak cam baru kan.




 cantik dan ceria,


                                                                Nampak ringkas tapi cantik







Semuanya cantik kan,nak tengok lebih lagi?sila taip di google akan keluar google images,memang semuanya cantik kan tapi niat tu kita pendamkan je dulu.buat ala kadar je,saya sukakan design yang ringkas tapi menarik,barang-barang yang terlalu banyak dan bersepah tak tahu nak letak di mana pun masalah jugak,nak buang sayang,tak dibuang rasa rimas mata tengok..

Dekorasi ni sesuai untuk dewasa dan remaja.mana tahu boleh ambik inspirasi kan,

4 comments:

SITI SORFIENA SYASHA said...

cantiknyaaa :)

Liyaaa Erf said...

teringin nak hias lelawa cemni.

Eraz Fadli said...

Teringin juga untuk buatkan untuk anak.. Tapi tak tahu cukup bajet ke tak.. Hehe..

Jemput baca dan komen di entri

3 Sebab Kenapa Ramai Orang Kita Muda-Muda dah Papa Kedana?

http://www.erazfadli.com/2016/03/3-sebab-kenapa-ramai-orang-kita-muda.html

Mrs Velentine said...

wah bestnya ..teringin nak buat...tapi belum ada rumah sendiri

Designed By Izzasakura