Breaking News

Tempahan logo dari Aisyah

Cik aisyah ni memang regular customer saya,mungkin dah senang nak bekerjasama jadi kali ni beliau menempah logo untuk bisnes blouse muslimah .,muda lagi orangnya tapi minat berniaga.

Okay jadi untuk design kali ni beliau memilih design yang agak berbeza dari orang lain,maklumlah banyak sangat design sekarang ni agak lebih kurang sama kan,jadi nak cari kelainan tu susah sikit,saya pun dah buntu idea.Puas ubah sana sini akhirnya beliau bersetuju juga memilih konsep sebegini,walaupun kelihatan agak sama tapi kita ada letakkan sedikit kelainan je.

logo,watermark,cover fb,tempahan edit blog,murah,logo murah


Buntu dan buntu sebab lama tak mendesign.. apa pun terima kasih sebab order,dan percaya dengan hasil kerja saya walaupun agak lama jugak nak siap hehe

terima kasih order..nak order jugak?boleh emel ke damisya.maya@yahoo.com


2 comments:

Liyaaa Erf said...

cantik :)

Cik Yaya said...

Salam Izza..
Yaya singgh smbil folw sini juga..

cantik design tu.. ^_^

Designed By Izzasakura