Breaking News

Pemenang Giveaway New Year




Minta maaf sebab lambat umumkan pemenang ,Giveaway ni saya tamatkan awal dari tarikh disebabkan sambutan yang agak kurang..

Di sini saya gunakan khidmat random org untuk memilih pemenang,Yang tak menang tu jangan sedih,ada masa nanti boleh cuba lagi,boleh cek senarai no pemenang kat sini ye.
                                                  SENARAI PESERTA GA NEW YEAR

Senarai pemenang:
2,8,12,33,34,14,35,16,11,27,32,4,1

Topup RM5 (NO 2)(NO 8
Topup RM5 (NO 12) 
.Buku nota x2 PEMENANG (NO 33 & NO 34
.Vector(NO 14)
.Cash RM10X1 (NO 35
.Cash RM10X3 (NO 16,11,27
.Nano Lightener Cream (NO 32)

.Cash RM10X2 (NO 4 & 1)

SYARAT
SILA BACA DENGAN TELITI  .KERJASAMA ANDA DIPERLUKAN#

Semua peserta boleh hubungi saya di FANPAGE,mulakan dengan ayat. Saya pemenang no 8 dari blog Izzasakura ,hadiah topup rm5,(CONTOH)

Manakala yang menang hadiah Nano lightner  dan buku nota .Sila berikan alamat ,no hp,dan nama anda untuk tujuan pengeposan

Untuk cash pula,mulakan dengan ayat Saya pemenang  cash rm10...... dan berikan  nama dan no akaun sekali.

Terima kasih

8 comments:

Norma NML said...

Tahniah kpd yg menang :)

Umie Yana said...

Tahniah kepada semua pemenang ^_=

alya chan said...

tahniah semuaa.. dah pm dekat fanpage ^^ tq

Siti Nurzafirah said...

Alhamdulillah.. ada rezeki.. nanti SN PM kat FB naaa...

tahniah jugak untuk yang lelain...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Alhamdulillah... Details dah hantar...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Alhamdulillah... Details dah hantar...

Emy Effendi said...

alhamdulillah done ;)

nandira aluna kusuma said...

selamat ya buat para pemenang GA :)

Designed By Izzasakura