Breaking News

6 TIPS lELAKI SUKSES

Jadikan ketawa sebagai senjata
Ketawa merupakan nikmat dalam hidup dan jika kamu mampu membuat sesuiapa saja yang kamu temui tersenyum dan tertawa .hidup kamu akan bertambah senang.Ini kerana jenaka akan membuatkan orang sekeliling kamu berasa lebih selesa dengan kamu.Ini semestinya berguna ketika berdepan dengan kaum wanita kerana mereka sukakan lelaki yabg mampu membuatkan mereka tertawa.

Jadi seorang yang versatil.
Jangan stereotaipkan diri kamu dan membiarkan orang lain memandang kamu pada satu sudut pandangan sahaja. Sentiasa bersedia belajar perkara-perkara baru .

Jadikan ketakutan sebagai teman setia kamu
Ramai tidak sedar bahwa perasaan takut dalam diri merupakan salah satu pembakar semangat untuk berjaya.KJangan ketinggalan perkara baik hanya kerana anda takut untuk menyuarakan pendapat.

Info
Setiap kali kamu tidur,adakah kamu tidur dengan nyenyak ataupun koma,??
Jika jawapannya koma bermakna kamu mungkin mempunyai masalah tidur .Ini kerana semakin berusia seseorang itu,semakin sedikit peratusan pemulihan badan dari tidur REM (Rapid Eye Movement) yang kamu dapat .Untuk lelaki yang aktif ,tidur REM ini amat penting dan kamu boleh menggantikan kekurangannya dengan mendapatkan tidur sekurang-kurangnya lapan jam setiap  malam .

No comments:

Designed By Izzasakura