Breaking News

Design blog niraboutique

Salam sejahtera semua,uish berhabuk sudah blog ni kan,hehe,dah lama tak update. sibuk katakan,tukang komen pun nampaknya semua dah lari,apa nak buat,terima je la.

Bila cuti sekolah ni banyak sikit tempahan,dan kali ni ada juga yang berminat menempah illustrasi walaupun illustrasi saya tidaklah secantik dan secomel mana,hehe,

Jom usha blog ni,tempahan dari kak nira,terima kasih kepada kak athirah diyana sudi mempromote saya kepada beliau

footer 

header
 TEMA:BUNGA
Warna:Pink ,purple

Jemput follow http://niraboutique90.blogspot.com/

5 comments:

Huny eda said...

awak ne creative lar...

Mar Mansor said...

cantik sangat2..

Bella D'secret said...

salam dear, akak nak minta awak design blog tuk biz photography bleh tak. bg quotation. drop email nznasuha@gmail.com

cik didiey said...

welcome syg :)

atien zuraidah said...

Cantik

Designed By Izzasakura