Breaking News

Pelakon mirip Nia Ramadhani


Sekilas pandang,artis cantik bernama Amyra Rosli ni mirip seperti pelakon indonesia,Nia Ramadhani yang popular menerusi cerita Bawang merah,Bawang putih.

Saya mengenali pelakon baru ini melalui cerita Kampungku aidiladha,yang membawakan watak Maya,orangnya memang cantik.

Jom kita lihat persamaan wajah Amyra Rosli dan Nia Ramadhani


Amyra Rosli



Nia Ramadhani

8 comments:

Sabrina SA said...

Haahlah.. Memang ada sama sikit.. Tak dapat nak bezakan td.. ^^

Alia Ali Ahmad said...

haha .. ntah la... waktu kali pertama tgk dok cari mana satu yang muka sama dengan Nia. xsama pulak . malah jauh sangat bezanya ... kiki... pandangan mata saya kot .. sorry :D

Cik Kumbang said...

aah la...lebih kurang je tgk

tenku butang said...

Amyra ni tunang kepada hero pelakon JODOH tu kan.. mmg cantik org nya.. citer jodoh tu pun besttt.. amyra pun ada berlakon sekali..

Aisha Fauzi said...

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

Anonymous said...

A'aa mmg lama dh tlintas mrka ada mirip. Sorg lg sy tgk ada mirip nia adlh nadia anuar pengacara mhi tu. Tu mata sy mata org lain sy xtahu

Baby Nani said...

Mula2 muncul kat kaca TV tgk muka diorang npk lbih bih kurang je

Emmabell Kyungsoo said...

Sama sangat...

Designed By Izzasakura