Breaking News

Jangan guna dnars skincare...............

Hai semua,

Ada apa pada cinta?eh salah pula hehe,ada apa pada tajuk diatas ye?Dnars skincare?yes dnars skincare produk yang hot tengah meletup -letup di tv,iklan radio,siap keluar di surat khabar lagi tu,
testimoni,review,jerawat,
kredit google imej

Kenapa saya katakan jangan guna dnars skincare ni?
Jom kita cek satu-satu

Jangan guna dnars kalau tak nak kulit nampak bersinar bak mutiara
Jangan guna dnars kalau nak jerawat tumbuh satu muka
jangan guna dnars kalau tak nak kulit tanpa cela,

Itulah jawapannya,mula-mula saya ada juga review produk ni,baca-baca,hampir ke 100 kali duk baca blog sama pasal dnars,macam-macam feedback negatif,bila dengar je produk ni menggelupaskan kulit,macam ragu nak cuba tapi beranikan diri .

Dan akhirnya datang ke kedai kosmetik bertanyakan tentang dnars skincare ni,mula-mula dugaan tersalah beli set,terbeli set jerawat,kemudian bertukar ke set normal .Sebelum ni macam-macam saya guna untuk hilangkan jerawat halus kat muka ni,terutama dahi dan pipi,sangat merimaskan.

Nak tahu kisahnnya selepas itu?atas saranan dari cik nur alya,ejen dnars,akhirnya saya pun gunakan set normal dan toner treatment,mula-mula pakai memang agak pedih ye toner tu,tapi berkesan kecutkan jerawat,dan akhirnya dalam masa 4-5 hari rasanya,jerawat tumbuh 2 3 biji dan akhirnya hilang semua dalam masa 2 minggu.yes sangat sangat happy.

Tiada lagi whitehead,jerawat dahi bersepah sana sini,parut perlahan-lahan pudar,ambil gambar pun sangat yakin sekarang,dan ia tidak menggelupaskan kulit tapi bergantung pada kulit masing-masing


Nak tengok testimoni saya?boleh tengok di ig/instagram saya ya @damisyamaya,Untuk setiap fungsi produk dnars saya akan kongskian di lain hari,,sekian..

11 comments:

sYiRa LoKMaN said...

BERKESANNN :D GOOD

aswa leyla said...

ingatkan ade merkuri ke ap dah tadi . bagos la mnjadi kat jenis muka .

aswa leyla said...
This comment has been removed by the author.
siti zawiah said...

ingatkan betullah x blh guna..hehe

noorhanah ag emran said...

knp bila saya guna sabyn beras untuk jerawat muka saya pedih,merah,mnggelupas.pedihnya Allah ja yg tahu.

Kasih Ellynia said...

kite pun sama. Pakai sabun beras, terasa pedih kat jerawat. bila pakai toner lagilah terasa pedihnya. >_<

Anonymous said...

http://portal.bpfk.gov.my/index.cfm?&menuid=118&parentid=116

Anonymous said...

Lesen produk ditarik balik : dnars

http://portal.bpfk.gov.my/index.cfm?&menuid=118&parentid=116

syadzilamustafa said...

hihi amboi tajuk...cuba review nutriwhite plak..mana nak beli? Bleh hubungi saya

Nura Sukor said...

Nk tnya muka akak ada jerawat tapi kenapa guna set normal bukan set kulit berjerawat?

Izza Sakura said...

Nura Sukor:set normal sesuai untuk jerawat yang halus,bukan jerawat yang besar dan bernanah tu.


noorhanah:untuk permulaan memang cmtu,tapi lama2 nanti ok.cuma kalu tk sesuai jangan guna dah ye.

Designed By Izzasakura