Breaking News

Peserta Segmen illustrasi comel

Hai semua
kali ni nak buat segmen illustrasi comel,ringkas saja caranya,Tak perlu like sponsor ramai-ramai,
Semgen ni dianjurkan oleh izza sakura blog cherry blossom,
segmen,giveaway,doodle
TAMAT 27/7/2014

SYARAT-SYARAT
1. Follow blog izza sakura ni dan like fanpage Blog Cik Maz,itu saja,Ambil banner dan linkkan ke blog ni
2,Pilih gambar anda yang anda rasa menarik dan post kan di blog anda,tak mao le gambar yang tergedik-gedik ye mulut   muncung macam  itik ke ,yang penting ayu dan sopan ,INGAT AYU DAN SOPAN..
3.Dua pemenang atau empat pemenang akan dipilih

HADIAH-HADIAH
Topup RM10 (2 orang)
Illustrasi(2 /3orang)

Ha tunggu pe tu,jom le join,,,,TAMAT 25/7/2014

Senarai peserta
1.http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
2.http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
3.http://amirahamer.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
4.http://giveawaycontest-fatimah.blogspot.com/2014/07/segmen-ilustrasi-comel.html
5.http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
6. http://umikasum.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
7. http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
8. http://izzeyda.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
9,http://piwwit-awaktuu.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
10.http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
11.http://bontokje.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
12.http://peminattv.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html
13.http://www.duniashida.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Mulanya saya nak pilih antara gambar yang terbaik tapi 13 orang saja join,memandangkan ada yang saya tak berkenan dan tak letakkan gambar sendiri ,jadi saya buat keptuusan nak pilih secara random,org so adil la kann,,random org ni saya akan klik 4 kali,

Haa pemenangnya saya akan update nanti ya tungguuuuuuuuuu....

Untuk pengguna instagram boleh follow saya di ig @damisyamaya,sebab saya pun akan jalankan segmen ni juga huhu,

14 comments:

Anisyamir Leejo said...

http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Diana Azhar said...

http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Amer Amirah said...

join^^

http://amirahamer.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Fatimah Azzahrah said...

http://giveawaycontest-fatimah.blogspot.com/2014/07/segmen-ilustrasi-comel.html

Amy J said...

saya join! ^^,

http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Nur Hanan Aqilah :) said...

Kita join , kita join ! Hehe
http://piwwit-awaktuu.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

izzeyda said...

assalamualaikum.. salam perkenalan.. saya join ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

nor nazliana said...

ana join
http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Bontok Horrey said...

http://bontokje.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Peminat Setia said...

http://peminattv.blogspot.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Shida Radzuan said...

alamak cmne leh tlepas segmen nih...nk join lah ..

Shida Radzuan said...

join :)
http://www.duniashida.com/2014/07/segmen-illustrasi-comel.html

Designed By Izzasakura