Breaking News

Review k colly part 2

Hai semua,

yes k colly,ramai juga yang search mengenai k colly ni,entri ini adalah sambungan ya dari entri iaitu review-k-colly-dan-testimoni pertama, saya dah lama consume k colly ni dalam 7 bulan lebih agaknya.

Serius saya katakan ia mengambil masa agak lama untuk bertndak balas,dan pada masa sekarang saya baru merasakan kulit badan memang halus dan cerah,parut-parut gigitan nyamuk pun pudar,

Tak perlu sibuk nak oleskan losyen lagi huhu,pakai losyen pun kulit tetap kering,sebenarnya saya menghadapi masalah kulit kering di siku,sampai boleh garu-garu sebab terlalu kering,

Tona kulit pun makin sekata,cuma untuk bahagian muka tu agak tak nampak la ye,so terpaksa cari alternatif lain yang lebih murah dari k colly ni,

Oh lupa saya nak terangkan sebenarnya  k colly bukan untuk putihkan kulit sangat ya,saya tak terasa macam tu,sebab ia bertindak mengikut kesesuaian badan kita juga,ia bertujuan untuk cerahkan kulit,dan membantu masalah dalaman ..

Yang penting rajin minum airya,mana2 produk pun kena banyak minum air.
gebu,cantik,putih,korea,artis

lepas ni nak review produk muka pulak huhu

3 comments:

aswa leyla said...

leyla baru je try .tengok la nanti leeyla buat testimoni jugak . first try . x habes lgi sebotol

Muhammad Khairuddin Lim said...

blogwalking...Selamat berpuasa.

Nurain Wong said...

Tengah mencuba k colly ni. bagus sebenarnya, parut jerawat makin kurang & kulit makin lembap.

Designed By Izzasakura