Breaking News

Free Header

Memandangkan mood saya hari ni baik,jadi saya telah bermurah hati untuk memberi Cik blog ni header yang saya edit ni.Harap Cik Naz suka k, sebb header ni takdela cantik sangat,ni headernya
                                               











   Cara nak ambil,Klik kanan dan tekan  'Save images a header ni berukuran 960x500.Mungkin terlalu besar rsenya,btw hope naz suka k walaupun takde pilot tu,

4 comments:

PILOT LOVER said...

Naz suka sangat...cantek lah.. tak sabar nak pakai header ni.. mesti berseri-seri blog kita..heheh btw thanks taw.. first time ada header yang cute ni... mazz jgn lupa baca entry yang naz buat untuk mazz ye... ^_^ tq

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/10/thanks-izza-sakura.html

~didiey~ said...

tergoda dgn header nie..kiut je kartun pempuan tu..hihi

Izza Sakura said...

tq cik naz and didiey

Miss Kechik said...

cntik nye header :)

Designed By Izzasakura