Breaking News

Haa?header baru lagi?

Hai semua,disebabkan tidak begitu berpuas hati dengan header lama,jadi saya dengan perasaan gembira bercampur happy(bukan sama ke happy dengan gembira tu?)eh pape je la.ingin memperkenalkan header terbaru saya .,,,,
sila tengok di bawah

sebelum

selepas






Jadi kepada sesiapa yang tak ada header tu,try la guna word ,powerpoint pun boleh
Maaf line slow sikit,,hurm sabar je la so tak dapat nak taip panjang2 ye.terima kasih

















1 comment:

GreenSejukhati said...

simple tapi cantik laa..sy tak reti buat header yg bercorak2 nie..camne eh ? sy pun bru ltak header baru sy , tp header tempah jela..mmg tak reti nak buat

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/10/blog-berubah-wajah-lagi.html

Designed By Izzasakura