Breaking News

Review Chinese story

Hai semua,
Hari ni bersemangat pula nak review ceita cina kesukaan saya,,,eh saya ada benda nak bagitahu ni,,meh dekat sikit,,shhh,,,jangan bagitau kat orang lain ok,,promise...OK actually saya ni peminat setia cerita cina dari kecl lagi,korea?oh korea tak minat pun,,,dan ni adalah cerita cina yang best sangat pernah saya tengok

                                                               Chinese Paladin
                                                Hero dan heroin cerita ni
Mining magnate(cerita ni masih bersiaran lagi,banyak pengajaran yang kita dapat,and cerita ni best)
  The legend of Mok         (yang ni pun sama,pengajaran untuk semua                            

4 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

ena suka tengok cerita cina yg lawan2 tu.. suasana zaman raja raja dahulu.. hehehhee

Izza Sakura said...

samelah kita,hehe,

Nyamuk Terbang said...

kita mnat jgk crta cina

Izza Sakura said...

aah sme jg ,apalagi klu cerita yg cm ad kungfu and khalayan tu kan

Designed By Izzasakura