Breaking News

Tutorial For newbie

Tadi masa tengah blogwalking,terjumpa satu blog ni yang ada word verification,jadi kepada blog yang berkaitan tu,pastikan komen tu tak ada word verification ok,

Nak buang word verification tu ni caranya

                                                      First klik kat settings

                    Nampak kan yang dibulatkan tu,,Show word verification tu tukarkan kepada no,,

Done.kemudian tekan save settings yang ada kotak merah,kt atas

Faham kan??kalau tak faham ,leh tanya.terima kasih

1 comment:

Nurain Wong said...

Menarik tips2 tutorial awak... terima kasih ya.. banyak mengajar org baru mcm saya ni.. kalu ada masa tengok la blog saya.. simple. masih lagi belajar menggunakan blog.

Designed By Izzasakura