Breaking News

Tempahan dari Eida

Kali ni diberi kesempatan lagi untuk mendesign blog cik eida pula,,

Dah lama sebenarnya tak mendesign blog jadi terasa agak kaku sedikit,nak dapatkan idea tu agak susah,biasalah kerja berkaitan seni ni perlukan mood dulu,baru boleh laksanakan dengan kadar yang segera dan semestinya memuaskan hati,

Cik eida mahukan template yang kemas,serta ringkas,kiranya simple but nice la gitu,hehe

Akhirnya hasil blog beliau,

Untuk template ni,saya menitikberatkan bahagian header dahulu disebabkan kita mahukan template yang agak santai,dan tidak terlalu sarat dengan hiasan.bertemakan Awan dihati Eida,jadi tentulah warna biru menjadi pilihan utama,

lawa,tempahan edit blog jadi comel

Klik gambar untuk ke blog beliau,,tata...........

9 comments:

Asha Lya said...

comel colour blue..pandai awak edit

Izza Sakura said...

terima kasih asha,bse je

Cik Kumbang said...

thumbs up dear :)
kemas dan kreatif :)

Izza Sakura said...

Tq kak hehe akk pye lg cantik

Khamsi Abdullah said...

Biru lembut...sejuk je.. :)

Filzah Azzahra said...

hows sweet

Nurazlan Azmi said...

biruuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! comelnya!!!

Nurazlan Azmi said...

biruuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! comelnya!!!

Cik JariManis said...

cantikla akak... :) good luck akak! =)

Designed By Izzasakura