Breaking News

Edit blog ezzatee

Template simple design ,harga pun kurang dari RM30 jadi agak kurang crowded la,cuma tumpukan pada header sahaja.

Blogshop kepunyaan ezzatee,Masih baru lagi jadi entri pun tak ada lagi







Dan  ini adalah satu illustrasi perkahwinan versi cincai tapi bukan tempahan ye, saja lukis untuk praktis mengadun warna 

sangat buruk kan?



Malas nak letak watermark hehe,mesti tak ada yang nak curi lukisan  ni.

2 comments:

EncikKai Abgdude said...

isk isk isk jeles la tgk awk nie..
sangat ekspet bermain dengan coding..
╔════════════════════════╗

║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

╚════════════════════════╝

Cik Kumbang said...

cantik sgt2 dik
semakin kreatif,gud2 keep it up :)

Designed By Izzasakura