Breaking News

Testimoni pengguna rumpai laut

Helo semua,kali ni nak bercerita sikit mengenai testimoni rumpai laut ni,taip je kat google ramai lagi yang memberi feedback yang positif.dan selain itu ia juga dapat menambah pendapatan,memang berbaloi.

Testimoni ni adalah diri saya sendiri ok,kulit saya agak cerah sikit cuma saya mengalami  masalah jerawat dan blackhead ,tompok hitam pun ada juga,masalah jerawat bermula dari tahun 6 makin teruk bila masuk form 2 ,form 4 n form 5 dah ok la sikit,tak ada la teruk sangat.

Gambar sebelum mengamalkan rumpai laut
parut jerawat nampak kan?









pmc,beli pmc,

Selepas penggunaan rumpai laut selama 9bulan cam tu la,tahu kan nak bezakan kulit tangan dengan kulit muka pada gambar pertama?sebab nampak kulit tangan lagi cerah dari kulit muka,huhu.saya pun tak pastilah perubahan tu ada ke tak,rasa macam sama je,eh?

Cara membuat masker dari rumpai laut.
1.Untuk kaedah rendaman boleh refer blog lain,
2.Cara pemakaian masker,seeloknya wapkan wajah dengan air suam selama 5 @ 10 minit,
3.Boleh campurkan limau/yogurt/madu /tomato kemudian sapukan di wajah.
4.Boleh juga dibawa tidur.

Gambar di atas tidak diedit langsung oleh pemilik blog ini,

4 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam blogging...klik iklan...

Anim Daim said...

patot lah beseri2....

Mar Mansor said...

ibu dah lama amalkan rumpai laut ni..tp aritu ada kajian mengesahkan tiada kolagen dlm rumpai laut..tp ibu sndr alami perubahan y positif..rambut gugur kurg..skrg ni ibu br stop since masa puasa..sbb makan rumpai laut ni rasa haus je..

Syarafi[skyforce331] said...

wah memang ketara... :D

Designed By Izzasakura