Breaking News

Wajah baru

Hello semua,selamat pagi

Kali ni berkesempatan juga mendesign kembali blog izza sakura ni,sudah lama sebenarnya nak design semula blog ni,tapi disebabkan tak ada idea dan juga kekangan masa,

Design kali ni lebih kepada ringkas dan lebih mesra pengunjung,cuba tengok pada bahagian entri yang agak sedikit lain kan,




Sebenarnya tak siap sepenuhnya lagi,bahagian tab menu perlu dilengkapkan dan entri-entri diasingkan mengikut kategori

Nak template macam ni?boleh emelkan saya di damisya.maya@yahoo.com atau  sila klik di bahaigan sidebar Hubungi saya.

8 comments:

Adam Azra said...

wahh nice. :)

Asha Lya said...

cantiknya blog..kita tak pandai owhh edit2 macam nie

cik didiey said...

comelnya......kalau akak pandai, akak edit selalu gak..huhu

rodiyatul akmar said...

cantiknyaaaaaa :D

Izza Sakura said...

Adam:Terima kasih adam
Asha :hehe bse je lau bljr mst pndai

Cik didiey;amboi akak pun pndai jg

Rodiyatul;thank u ya hehe

TelingaBulat said...

nomeiii nye ;)

AbgDude a.k.a Kai said...

nice and cantik la...

http://abgdude.com/blog/2013/10/09/makanminum-nasi-kukus-ayam-goreng-berempah/

purple jasmine said...

cantiknya blog template nih....

Designed By Izzasakura