Breaking News

Bila blog bertukar baju

Hai semua,makin kerap dah update blog huhu,semestinya ramai yang dah perasan perubahan blog ni kan macam cantik je macam comel je,blog ni telah bertukar ke tema kawaii gitu,hanya yang comel-comel saja dan tagline zon comel,bermaksud saya sukakan kartun yang comel dan unik.

kartun,kawaii,cara lukis kartun,photoshop

Puas hati sangat dengan wajah baru blog ni sebab ia nampak ringkas dan sejuk mata memandang terutama buat penggemar kartun kawaii yang comel tu kan,

Header di atas adalah lukisan dari saya sendiri 100% lukisan saya,jadi takmau la ada duk crop sana sini ke,sebab dah jadi sebelum ni ,design saya dipotong kemudian diletakkan di blog customer beliau,tak perlulah saya cerita  siapa orangnya.

Dan kepada semua pengunjung blog saya,harap anda suka dengan perubahan template yang serba comel ni ya,jangan lupa datang tiap-tiap saat,tiap masa,hehe,

Oh ,untuk sesiapa yang nak saya lukiskan kartun kawaii sebegini boleh contact saya di emel /fb ya,thanks bye..

6 comments:

Mastura Aziz said...

Comelnyeeerrr..new face :)

Izza Sakura said...

Terima kasih mas

Anisyamir Leejo said...

terlampau cantik *thumbs up ^^

siti zawiah said...

cantik.comel.. :)

Alia Erfani said...

wah, awak kreatif sangat ^_^

izzeyda said...

Cutenya..comelnya..saya suka sangat..nak ubah sendiri memang tak pandai laa..tak kreatif dan berseni..

Designed By Izzasakura