Breaking News

Jom tempah t-shirt

Hai Sesiapa yang tengah mencari tshirt lengan panjang atau pendek yang sesuai untuk sukan ,persatuan,keluarga dan pakai sendiri tapi menarik dan unik,boleh la tempah dengan saya ya,


Kenapa saya katakan design ni unik kerana anda boleh request design yang anda inginkan nak comel ke nak yang ganas ke,jiwang ke semuanya ada seperti gambar yang dipaparkan.Harga design dan t-shirt berlainan ya.Macam-macam warna pun ada tau,rugi tak beli satu huhu

Saya pasti korang pun akan berpuas hati kerana harganya berpatutan dengan kualiti juga.itu saja.Perhatian kepada blogger Siti Zawiah sila pm saya di fanpage Blog cik maz ya.

Sesiapa yang berkenan nak tempah tshirt boleh whatsapp terus no ni +60133028138

3 comments:

siti zawiah said...

cantik.. :) dh pm.. kat personal fb dan fanpage sekali..

nur anis said...

cantik laaaa...

cik didiey said...

comel!!!!!!!!
geram je tgk

Designed By Izzasakura