Breaking News

Dnars skincare..

Hai semua kali ni nak promote set penjagaan muka dnars,dnars ada dua set iaitu set sensitif dan normal,

Untuk set sensitif ni kalau muka anda ada masalah jerawat besar,jeragat,yang sangat teruk anda boleh pilih set sensitif .
Contoh seperti di bawah

Manakala untuk yang berjeragat kecil,jerawat halus dan muka yang kusam dan tak berseri tu boleh gunakan set normal ,untuk yang berjerawat halus dan berjeragat kecil kena gunakan sekali bersama toner treatment ya,Kalau muka dah pulih,sebaiknya boleh je pakai toner collagen,
Contoh kulit normal

Haa pelajar pun boleh guna ok,ambik dulu trial set hanya rm50 sahaja.Apa nak risau,dnars skincare ni selamat ,sila la tengok artis Ramona Zamzam yang dah bertahun pergi jumpa doctor duk bt treatment tak ok jugak,last-last  duk pakai produk dnars je..

Eh lelaki pun pkai jugak ya?yes semua boleh je pakai ,kakak,abang ,adik ke ibu yang ada masalah kulit kan,tak rugi tau cuba,

Meh saya belanja gambar saya pula

See?dulu muka saya banyak parut sana sini,sekarang ni dah nampak ok dan lebih yakin sapa-sapa yang nak beli dnars ni boleh contact saya di https://www.facebook.com/blogMazniza,atau di fb saya ye..tiada edit dan etc2,tak perlu 360 ke 380 ke ok,cuba dulu baru tahu,jangan ada rasa takut nak mencuba,camna nak berubah lau cmtu,



6 comments:

siti zawiah said...

Za tgh cari produk hilgkan jerawat kat muka..nk try dnars lah..tq share

Nurfatin Liyana said...

Kalau yg muka berkilat, pori terbuka pakai set normal jugak ke?

Izza Sakura said...

Ye awk leh tnya agen awk ya,

Budak Kampung said...

sis jual bpe skli pos?

Izza Sakura said...
This comment has been removed by the author.
Izza Sakura said...

Rm50 akli pos

Designed By Izzasakura