Breaking News

Bila line internet lembab

Hai semua ,sudah berapa hari  laptop tidak dibuka jadi baru hari ni berkesempatan nak buka laptop,saja tenangkan diri dan berehat dari melihat papan skrin laptop ni,,,

Bila buka laptop mesti nak online dan blogwalking ke blog lain tapi malangnya line internet yang lembab membantutkan hasrat di hati,bila tang nak  komen je,mesti loading je tak sudah,alahai slownya,biasalah pengguna broadband yang tegar,

Memandangkan ada tempahan ,jadi kena buat sikit ,Jadi kepada bloggers yang sudah meninggalkan komen tu minta maaf sangat-sangat,bukan saya nak sombong tapi keadaan line internet tu tak mengizinkan,buka pagi ke petang ke mesti slow je,

Lepas ni rasa cam nak buat segmen pula kan..ok bai2

sila tatap gambar siput yang comel ni

2 comments:

izzeyda said...

boleh tension dengan line internet yang slow.. nak buat apa pun lambat sesangat.. kekdg rasanya siput pun laju lagi rsnya.. hehehe..

sYiRa LoKMaN said...

takpe..faham faham..sabar yeee

Designed By Izzasakura