Breaking News

Blog berwajah baru

Sudah lama nak buat design blog yang baru,sebenarnya tak puas hati dengan  design blog lama,nampak macam berselerak dan serabut,tapi masa yang tak berapa mengizinkan dan terasa malas sangat nak hadap komputer,cemburu tengok blog orang lain nampak lebih kemas dan teratur.

Baru petang tadi rajinkan diri edit blog ni,button read more diletakkan supaya nampak lebih kemas,tertnyata hasilnya tak mengecewakan ,nampak teratur walaupun sebenarnya masih lagi dalam proses nak siapkan bahagian sidebar .

Memandangkan followers pun dah meningkat makanya,blog pun kena lebih kemas dan ringan,siapa la kan yang suka blog yang serabut,berat dan banyak sangat imej yang diletakkannya,kalau boleh dalam blog tu tak perlulah letak banyak imej kerana akan membuatkan blog nampak berat.dan sudah tentu pengunjung blog pun taknak datang.

Biarlah blog kita tak cantik pun,asalkan nampak ringkas dan kemas ingat tu...

Design blog lama



Design blog baru

Yang penting blog ni nampak kemas dan menariksupaya korang pun suka nak datang hehe,ok tu je  oh lupa saya tak ambik tempahan design blog dah ya..

9 comments:

sYiRa LoKMaN said...

singgah sila..rasanya LAMAA dah tak singgah kan..hehee :D

Izza Sakura said...

hehe tq syira

Norhana Marsom said...

Cantikkkk..simple sangat..saya pun suka simple..

nur as said...

header baru nampak lebih matang :)
Cantekkkk

Roziah Muhammad Nor said...

Cantik la. Nampak more matured gitu. Tahniah2.

aniesa ahmad said...

cantik, simple, dan yang penting pink gituuee .. heehe

Cikgu Norazimah said...

simple dan cantik ;)

Defa Ramadhani said...

waah blognya makin cantik mbak,,sukses ya :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Cantik dan cute blog nie ^_^

Designed By Izzasakura