Breaking News

Penyelesaian masalah rambut gugur

Hai semua,wanita mahupun lelaki sangat mementingkan rambut kecuali lelaki botak la ye hehe,rambut ibarat mahkota kita,perlu sentiasa  dirias dan dijaga rapi tetapi ramai antara kita menghadapi masalah rambut gugur,kelumumur,bercabang disebabkan pelbagai faktor.

Salah satu faktor adalah penggunaan syampu,haaa kat mesti sukar nak cari syampu yang sesuai dengan rambut kita kan,lagi-lagi syampu memahal tu,Memperkenalkan syampu marine essence yang bagus untuk merawat kelumumur ,rambut gugur dan macam-macam lagi

rumpai laut,berkesan,rambut gugur

Liaht testimoni pun berkesan,saya pun pernah cuba syampu ni,memang terasa kulit kepala sangat sangat segar lepas gunakan sayampu ni.haa sesiapa yang ada masalah rambut gugur ke kelumumur ke jom cuba dulu kan best,murah pulak tu,sesiapa nak order syampu ni boleh whatsapp saya ye 0193484205

5 comments:

calrase patrick said...

nice sharing :)

Farrah MF said...

wah, bagus syampu ni!
Salam kenal dari FAMF Tower

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

Hai, jemput join GA di bawah.. Hadiah dia seriously best2 semuanya. Rugi kalau tak join..

http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

sHaRiNa eLyaNa said...

thnks for sharing, sha pun ada jual :D

sha dhira said...

Kat rumah shad mmg pakai syampo ni, walaupun mahal sikit harga dia, tapi mmg awesome. dah la waangi sangat2.. sekali beli mmg grab terus 3 botol..

Designed By Izzasakura