Breaking News

Blog bertukar wajah


Header pertama
                                                           Header kedua

Lihatlah blog kesayanganku cantik menarik,tertarik,kebaaboom!!! oops meletup,
Dengan design nya ala-ala taman inggeris ,
Header nya yang sangat cantik disatukan dengan button-button merah jambu yang menunjukkan keayuan tuan blog nye"uhuk-uhuk terbatuk"

Diperkemaskan lagi dengan kupu-kupu dihiasi berlian-berlian dari itali yang sangat susah untuk ditemui hasil ciptaan beliau sendiri,

Warna latar belakang ungu lembut mencerminkan kelembutan si gadis melalui karya-karyanya yang tersendiri,tetapi malangnya wajah tuan empunya blog tidak dipaparkan di sini,

Taman indah ciptaan beliau ini dihiasi lagi dengan pagar ibarat berada di taman bunga yang menenangakan,hanya kicauan burung menyanyikan melodi-melodi indah ibarat orang tengah bercinta,malangnya tiada burung di situ"ahaks'

Kepada sang pencinta blog ini,sudilah memberi kata-kata kritikan anda untuk beliau memperbaiki lagi,hasil header beliau,

Terima kasih buat sang pencinta

3 comments:

✿A I N A A✿ said...

cantik sis!! serius ena suka.... ena suka tengok header sis... tertarik... buat kat ena satu boleh?? nk free.. hahahah

✿A I N A A✿ said...

Oh my serius ke ni!!!????? Malunyaaaaaaaaaaaaaaaaa... ena tak tahu nk contact sis mcm mne, ena bg tahu kt komen ni ye..


kalau boleh, ena nk nampak awesome dan girlie la... tema pink rose, warna tema pink, putih dan hitam2 sikit pun boleh... Tak mahu letak gambar, yang pasti link ena dengan nama blog ena ada 'Ainaa Roseberry'..

klu susah, its okay la larling.. =3

IzZah iNsYiE said...

cantiknye siss.....
sampai sekarang sy xpandai nak hias blog sye cantik2..sedih..uhuk2...
xrety laaa nak buat cmne...cmne ea sis???leh tolong ajar kn???

Designed By Izzasakura