Breaking News

Header baru

Cantik kan header  tu?akhirnya terhasillah jua header yang diimpikan selama ni,aduhai,penat menghadap laptop ni semata-mata sebab nak siapkan header ni,tapi hasilnya wow,,,tak mengecewakan,,,,,,tulisan tu yang agak susah sebenarnya tapi disebabkan keinginan diri ni jadi bersungguh-sungguh la buat header ni,rujuk tutorial  kat google ,tak faham langsung.Faham pun sikit-sikit lepas tu time ada mood nak buat,eh eh tak ingat pula stepnya camne,,,,

                          
Jadi cuba lah try buat sendiri ,dan tadaaaa,,,,,,,,,,,,,(happy sampai terlompat-lompat,dubkkkk, jatuh tersembam)


Sila komen ya,,kalau suka,kalau tak suka pun boleh komen juga,

7 comments:

Nurfara Hani said...

cantiknya. mcam nak suruh buatkan je.. huhu..

Izza Sakura said...

yke?hehe tq ye,leh je,tp kne byr la,huhu

Yui Bieyna said...

cntik le... yg brush ke tu? yg gulung2 tu...

Izza Sakura said...

hehe,bukan,yg tu imej search kt google,memg ada brush yg gulung2,tp mls nak bt,hehe

PILOT LOVER said...
This comment has been removed by the author.
PILOT LOVER said...
This comment has been removed by the author.
PILOT LOVER said...

cantiknyer header baru die..heheh jeles taw :)

Designed By Izzasakura