Breaking News

Header Cik Aina

Yang ni header baru,komen kalau suka,,,tak leh taip entri panjang2,ada keja pula nak buat,sory simple mimple je,yg bunga ros tu satu je,kedekut sikit,tkleh letak banyak-banyak hehe

Btw kepada cik aina,sila ambil header ni jangan segan silu ataupun shy meow meow erk,,header ni bersambung jadi sila adjust sikit lebar blog tu ok,lau tak tahu contact maz ok,,


                                  

3 comments:

✿A I N A A✿ said...

ya Allah!!! cantiknyaaa... suka suka suka

Puteri Diana Zulkiffli said...

salam...
sy dah dtg lepas dpt awk punya komen...jom terjah blog Diana & follow blog Diana balik ok! sbb Diana dah follow blog awk! =) jangan lupe follow, ok! =)

Puteri Diana Zulkiffli said...

salam!
awk boleh wat header kan?kalau sy tempah drpd awk, kene caj x? =D

Designed By Izzasakura