Breaking News

Header untuk cik aina


Kali ini buat header untuk cik aina pula ,susah juga nak penuhi permintaan cik aina ni,btw cik aina,jangan panggil saya sis ea..hehe,umur baru 18 tiba-tiba kena panggil sis pula,Panggil maz je k

Harap cik aina suka dengan header yang tak seberapa ni,Kalau width dengan height tu besar sangat kne adjust ye,

And sorry kalau terlalu simple sangat,
                      

5 comments:

✿A I N A A✿ said...

Awwwww cantik2.... ena suka sgt Maz, sori ye gil sis.. sebab dah terbiasa kat UNI ena panggil sis kat semua perempuan... Nanti ena tuka time tahun baru nanti.. Arigatoou!!!!! hehehehe

cik mun said...

wahhh..cantikla..hehehe

ain soofiyah said...

waa.. cemburu deyh

Atyra Pink said...

cantik lah . berkenan :)

Fendy said...

terjah sana...

Designed By Izzasakura