Breaking News

Tempahan header

Kali ni saya membuka tempahan header bagi sesiapa yang berminat ok,bayaran hanya RM5 MELALUI TOPUP CELCOM

Jika ada sebarang pertanyaan boleh add saya di fb sebelah kiri blog ni,Anda boleh menyatakan header yang anda inginkan serta gambar yang ingin disertakan bersama header tersebut,

Jika berminat sahaja....

Saya tidak memaksa anda untuk menerima tempahan daripada saya,
Nyatakan jika anda menginginkan tulisan glitter seperti ini..

           Itu sahaja terima kasih

Dan terima kasih untuk followers yang dah follow blog saya ni tapi untuk pengetahuan korang maaf saya tidak dapat follow balik kalau ada blog yang meletakkan objek berguguran di blog kerana itu lebih menyebabkan blog anda kelihatan serabut.
                          

13 comments:

Eizza Lee Arish said...

Salam, nak tny.. awak edit header awk guna PS apa? Bentuk2 tu awk download ke memang dh ada? :]

Izza Sakura said...

oh bentuk2 tu kdg2 memg ada tapi lau nak cari bentuk len boleh download.aah ps3 dgn ps 4,huhu terlebih download ary tu,

Eizza Lee Arish said...

download kena bayar ke tak? Boleh bagi link tak? Kalau tak boleh tak pa lah. huhuhu

Izza Sakura said...

oh hehe tak perlu byr,dy free je download brush ps tu kt mne2 pon boleh ni link dy http://www.brusheezy.com/ then lau nak ciap dwnload kne extrct ,nak extract tu tgo tuto kt fizgraphic.com ok

Eizza Lee Arish said...

oh ok. thanks :]

✿A I N A A✿ said...

PS tu ape?? hebatnyaaaaa.... ena memang tak reti lg nak buat.. huhuhu

Izza Sakura said...

PS TU NMENYA photoshop

~didiey~ said...

wah..pendapatan sampingan :)

Izza Sakura said...

HEHE THANKS DIDIEY

PILOT LOVER said...

heheh bestnyer..rasa nak tempah lah pulak.. tunggun habis final exam kang naz nego lagi dgn maz ok :)

Izza Sakura said...

ok naz hehe thanks ye

Najiah Shaharain said...

as salam,dear.minta maaf lmbt respon....mcm ne jadi ker.?

محمد رازيق said...

wah. ada wat bisnes. anyway gud luck :)

Designed By Izzasakura