Breaking News

Jom belajar bahasa baru

Hai semua,dah lama tak update blog kan?Jadi hari ni jom kita belajar bahasa semelai  iaitu bahasa kaum maz,entri ni saja untuk suka-suka je,kalau ada yang nak belajar ,boleh je,tiada paksaan dari si empunya diri,lagipun tak salah kan kita belajar bahasa  kaum lain,

Bahasa semelai ni lebih kurang macam bahasa melayu juga tapi untuk beberapa ayat je,

Saya= Yea

Awak-G

Hujan-lesem

Buat apa-Joy manday.

Pergi mana-Ga ti hon

Tengok tv-Jengok TV

Tidur-Jetec

Tu je lah entri untuk kali ni,senang je kan?

4 comments:

NIA SI DRUMSTICK said...

okey..dah blaja..hehe..nk blaja bhsa swk plak??jom study ng nia.eheh

✿A I N A A✿ said...

hahahah sebaik yg lesem tu tak jadi laksam.... perghhhh kalau maz cakap dengan ena bhs ni, sure tanda soal keluar atas kepala ena.. mata pun berpusing.. ahakx.. XD

Cik Mun said...

wah..dpt blaja bahasa barula..

ayut said...

tu dia bahasa yer...mmg tak pernah dgr..klu ke sna kompem trus tak pham...huhuhu
salam kenal yer..dtg dr blog hairy ke mari...

Designed By Izzasakura