Breaking News

Giveaway for followers

                     Hi semua,hari ni bersemangat join giveaway  ni.Kalau ada sesiapa,nak join,tekan banner kat atas ok,jangan lepaskan peluang ni tau,hadiah pun semuanya awesome terutamanya hadiah dari fizgraphic.com dapat Dvd photoshop tu,apa lagi,jom la kita meriahkan GA ni.

     Syarat penyertaan boleh tengok kat banner tu,tak susah kan?

Ok semua,good luck ye,tarikh GA ni tamat pada 16 Disember.
                          

5 comments:

Emas Putih said...

Thanks join :) Syarat lengkap.tQ :)

Izza Sakura said...

hehe thanks akak,bersemangat tau nak join sbb ad dvd photoshop

~didiey~ said...

good luck :)

Chocolate said...

jom join nie!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

Designed By Izzasakura