Breaking News

Next design done

Selamat malam semua,akhirnya siap juga design blog untuk dua orang blogger ni,Sekian lama tak update blog,rasanya trafik pun menurun,sedihnya,,

Untuk pengetahuan semua,saya baru je create fanpage untuk blog ni so sesiapa yang nak tempah  atau nak mengedit blog ,boleh pm saya ok,sebab saya rasa guna emel lagi susah,memang ada yang tempah,tapi tak dapat contact dah,mungkin dyorg tak dapat emel saya.Boleh pm di sini ye Mazniza fanpage.


                     Akak Nur Aira ni simple orangnya ,pernah bertanyakan tentang menubar blog tapi  dia cakap takpe tak payah buat so ni lah hasilnya,baru design  sekali je ,tapi akak nur aira dah berpuas hati,katanya cantik,bahagian yang paling suka design blog ni dari segi header dia,simple and full of polka dot,Cupcake tu atas pilihan akak sendiri,Tema blog ni  biru dan putih,sweet kan?

Nak tengok lebih lanjut klik sini http://akudanhatidia.blogspot.com/

               
 Ha ,,,design yang kedua..comel tak budak kat atas tu?comel kan,,oklah blog ni merupakan blog akak permata biru,nama sebenar tak tahu pula,huhu,akak permata biru ni buat permintaan  untuk design header gambar anak dia,yang ni part paling susah ,dah berapa kali try transparentkan gambar anak dia,tak menjadi juga,bila guna photoshop ,gambar dia tak cantik ,try pula guna pizap,eh jangan tak tau pula ye,pizap pun boleh transparentkan gambar,Tapi tetap juga tak cantik so search tuto dan akhirnya dapat juga transprentkan gambar anak akak ni,

             Sebenarnya tak siap sepenuhnya lagi sebab tak dapat pula contact akak ni,menubar pun tak ada,so saya buat la keputusan sendiri memandangkan blog pun nama dah permata biru,so letak la permata dan warna biru sebagai header,tulisan pun sama,harap akak suka la ye,walaupun terlalu simple rasanya,saya budak baru belajar.

Nak tengok dengan jelas klik sini http://www.permatabiru.my/

1 comment:

permatabiru said...

thanks..dh ok..nanti leh buatkan lagi..hehe

Designed By Izzasakura